Gravidporträtt

Det är så roligt att man kan variera porträtt, vi kan ses i min studio, i skogen, på stan eller varför inte hemma hos er?! Här får ni se några gravidporträtt i hemmamiljö. Jag har hört att nedräkningen har börjat...snart finns det en ny liten efterlängtad människa :)

Mingel hos Retrolyckan

Jag var på mingel hos Retrolyckan igår, fantastiskt kväll i fantastisk butiksmiljö! Vi riggade såklart upp en retromiljö med värsta coola påfågelkorgstolen och där hamnade tjejerna vart eftersom för att bli förevigade :) Jag fick också vara med på bild, inte var dag jag hamnar på den sidan kameran :)

Systrar

Dessa två systrar har en lillebror som jag fotade tidigare i höstas, när jag körde en dagisfotografering. Föräldrarna bokade in en vanlig fotografering i min studio för att få bilder på alla sina barn. Jag misstänker att några bilder kommer att hamna som julklappar under granen :) Nu är det dessvärre lite sent att boka in en fotografering för att kunna ge bort bilder i julklapp. Men det är inte försent att boka in en fotografering för att få fina bilder på sina barn som är en investering för livet!