Vill ni ha hjälp med att ta fram fotografier som visar upp ert företag och anställda från sin allra bästa sida? Enhetliga bilder på anställda och företaget ger ett professionellt intryck hos era kunder.

Behöver du och ditt företag nya personalporträtt eller verksamhetsbilder till er webbplats? Kanske saknas det bilder på era nyanställda eller är era porträtt ett hopplock av privata bilder från mobilen? En bild säger mer än tusen ord sägs det och jag är beredd att hålla med! Vad vill du att era bilder ska förmedla till era kunder?

Jag erbjuder bland annat porträttfotografering på plats och det blir enkelt och smidigt för er. Studion kommer till er helt enkelt!

Vill du ha mer personliga porträtt som kanske berättar mer om dig eller din verksamhet så hittar vi rätt plats för det. Kanske är det ute i skogen eller på ett café? Jag bollar gärna idéer med dig.


Det har fungerat mycket bra att jobba med Karin vid fotografering av våra medarbetare. Hon är snabb, flexibel, social och kunnig. Hon har tagit sig ut till våra olika kontor eller tagit emot medarbetare i sin studio beroende på vad som passat oss bäst. Det har varit en glad stämning varje gång Karin har kommit. Resultaten har blivit mycket bra, det är snabba leveranser och alltid bra återkoppling!” - Maria Harning, Bylero

“Karin har i flera omgångar hjälpt oss att ta porträttbilder till våra konsulters CV:n/konsultprofiler. Samarbetet med henne har fungerat klockrent. Hon är kommunikativ, ger tydliga instruktioner både inför och under fotograferingen och är proffsig i sitt bemötande av både mig som beställare och de personer hon fotograferar. De praktiska delarna som iordningsställande respektive bortplockning av utrustning och distribution av bilder har fungerat väldigt smidigt. Vi kommer definitivt att anlita Karin nästa gång det är dags för porträttfotografering igen!” - Karin Green, Evry